INCENDIU la o casă din Râmnicu Vâlcea

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit astăzi, 20 noiembrie a.c., la ora 10.01, pentru stingerea unui incendiu în Râmnicu Vâlcea pe strada Petrica Constantinescu (vis-a-vis de magazinul Penny, de lângă Autogara Antares), la acoperișul unei locuințe.

Pentru stingerea incendiului, la fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă. Flăcările au fost stinse în fază incipientă, prin intervenția promptă a pompierilor militari aceștia reușind să salveze locuința.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma scânteilor rezultate de la coșul pentru evacuarea fumului, rămas necurățat înaintea folosirii sistemului de încălzire.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...