FOTO: Șeful de post de la Șușani s-a răsturnat cu mașina Poliției într-un șanț

Șeful de post al localității Șușani, din județul Vâlcea, a fost implicat într-un accident de circulație vineri după amiaza în comuna Mădulari. Acesta se afla la volanul unui autoturism MAI și se întorcea dintr-o acțiune, iar, la un moment dat, a vrut să evite o turmă de capre.
”La data de 16 noiembrie, seful Postului de politie Susani, in timp ce se intorcea dintr-o actiune, a fost implicat intr-un eveniment rutier, pe raza comunei Madulari.
Agentul, care conducea autospeciala, a fost surprins de o turma de caprine si pentru a evita impactul, a virat brusc dreapta de volan, iesind in afara partii carosabile si rasturnandu-se in sant, pe plafon. Atat agentul, cat si colegul acestuia nu au fost raniti. Conducerea Ipj Valcea a dispus efectuarea de cercetari cu privire la acest eveniment, urmand a fi luate masuri in consecinta”, se arată într-o informare a IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...