Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ȘOCANT! Soția, bolnavă grav, a stat lângă cadavrul soțului în casă două zile. Primăria Râmnicu Vâlcea a intervenit

16 Noi 2018

La data de 15.11.2018, orele 14.39, preşedintele Asociaţiei de locatari de la blocul R15, Aleea Crinilor, nr. 9 din municipiul Râmnicu Vâlcea, a semnalat faptul că la scara B, bl. R15, ap. 4, se află decedat de 2 zile un cetăţean de 90 de ani, iar în apartament este şi soţia acestuia, cu deficienţe grave de vedere şi alte probleme de sănătate.

După verificarea celor sesizate, Poliţia Locală a informat-o pe dna viceprimar Carmen Preda, care a dispus să fie luate măsurile legale. Astfel, conducerea Poliţiei Locale, cu ajutorul unui echipaj al Serviciului de Ordine Publică şi Siguranţă Rutieră din subordine, a contactat medicul de familie al răposatului, care a eliberat actul de constatare al decesului.

De asemenea, cu sprijinul conducerii Direcţiei de Protecţie Socială din cadrul Primăriei municipiului, s-a reuşit contactarea unei firme de pompe funebre, la ora 17.45 corpul neînsufleţit fiind ridicat pentru înhumare, fiind depus iniţial la Capela bisericii Cetăţuia.

Având în vedere starea precară de sănătate, soţia decedatului a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Tot prin intermediul DPS, s-a mai reuşit identificarea unei rude de gradul II, ce urmează să se ocupe de actele necesare înhumării. Administraţia municipală mulţumeşte, pe această cale, tuturor celor implicaţi, inclusiv vecinilor celui decedat, în soluţionarea acestui caz social deosebit.

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella