VÂLCEA: Au furat cărbune și s-au ales cu dosar penal

În urma activităților dispuse de către conducerea I.P.J.Vâlcea, polițiști din cadrul Poliției orașului Berbești au depistat în flagrant delict doi bărbați care ar fi sustras 2.900 de kg de cărbune lignit.

În noaptea de 14/15 noiembrie a.c., polițiștii aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au depistat în comuna Alunu, doi tineri de 17 și 34 de ani, care transportau cu o autoutilitară, 2.900 de kg de cărbune lignit. În urma verificărilor, a reieșit că cei doi ar fi sustras cărbunele dintr-o carieră situată în comuna Alunu, urmând să-l transporte la domiciliu.

Cărbunele a fost confiscat și predat societății păgubite, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...