Mâine, 20% reducere la toate produsele din magazinul SUPERMERCATO din zona SUD, Râmnicu Vâlcea

Magazinul Super Mercato cu produse 100% italienești și de bună calitate din zona Sud (Lenin Sud), Râmnicu Vâlcea sărbătorește mâine, 16 noiembrie a.c.. 3 ani de la deschidere!!! Toate produsele din magazin vor avea o reducere de 20% față de prețul de raft. Adică, de exemplu, dacă faceți cumpărături în valoare de 500 de lei, veți plăti doar 400 lei!

În plus, fiecare client va primi și câte o mică atenție: o sticlă de sos Mutti sau o napolitană sau un detergent sau un degresant de la Fiorillo.

Mâine, 16 noiembrie, toată lumea are de câștigat dacă merge și face cumpărături la Super Mercato Lenin Sud din Râmnicu Vâlcea, peste drum de sediul Inspectoratului de Poliție Vâlcea.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...