FOTO: Un nou cartier a apărut în zona centrală din Râmnicu Vâlcea, lângă Kaufland

Un nou cartier a prins contur în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea, lângă Kaufland, grație viziunii dezvoltatorului imobiliar vâlcean Romeo Iliescu. În ultimii ani, în această zonă, au fost construite peste 700 de apartamente moderne, de ultimă generație, cu finisaje de cea mai bună calitate. De acum, peste 700 de familii au un loc pe care să-l numească ACASĂ.
Cartierul a fost gândit ca un întreg, un concept care să cuprindă o gamă largă de servicii, funcţiuni culturale, sportive şi de educaţie. Practic, acest nou cartier acoperă toate nevoile oamenilor pentru că tot ce ai nevoie găsești la scara blocului!
Este, de asemenea, un loc propice pentru dezvoltarea copiilor, în apropiere fiind câteva spații verzi, dar și locuri de joacă moderne. În zonă, sunt mulți copii, iar aceștia au unde să se joace, să socializeze, să se dezvolte armonios.
Din zonă nu lipsesc nici restaurantele, cafenelele, o brutărie şi terase, grădinițe în apropiere, farmacii.
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...