Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Jandarmii vâlceni, pe urmele hoților de lemn

FOTO: Jandarmii vâlceni, pe urmele hoților de lemn Sursa foto: IJJ Valcea

În perioada 05-12.11.2018, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii furtului de material lemnos, din fondul forestier proprietate privată, cât și fondul forestier național.

Au fost aplicate 23 de sancțiuni conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 56.200 lei.

Materialul lemnos sustras, având cantitatea de aproximativ 4.000mc, a fost confiscat și predat în custodia lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic din raza de competență, de asemenea fiind confiscate și instrumentele folosite în tăierea fără drept a arborilor.

Precizăm că jandarmii vâlceni vor continua acțiunile de prevenire și combatere a furtului de lemn pe raza județului Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)