20% la toate produsele, în primul magazin SUPERMERCATO din Piața Nord – Râmnicu Vâlcea!

Astăzi se împlinesc 3 ani de când a fost înființat primul magazin din rețeaua SUPERMERCATO, de către compania de transport și logistică Marvi Logistic.

Astăzi, 13 noiembrie, magazinul SuperMercato din Piața Nord din Râmnicu Vâlcea, sărbătorește 3 ani de la deschidere!!!

SuperMercato așteaptă astăzi pe toți vâlcenii cu o reducere de 20% la toate produsele din magazinul din Piața Nord, plus un cadou surpriză pentru fiecare client.

În 2015, Marvi Logistic a început timid, cu un magazin de 30 de metri pătrați și au ajuns, după 3 ani, la un fast lanț SuperMercato care cuprinde 23 de magazine în 13 orașe din România (incluzând ultimele două care se vor deschise luna aceasta în Bacău).

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...