VÂLCEA: Bărbatul care a fost prins în FLAGRANT când oferea MITĂ unui polițist, trimis în judecată

12 Noi 2018

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a emis rechizitoriul și a dispus trimiterea în judecată a inculpatului A.I.I., fără ocupație, din județul Vâlcea, cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

În cauză, la data de 30 octombrie 2018, polițiștii din cadrul D.G.A. – S.J.A. Vâlcea au fost sesizați de un agent de poliție din cadrul Poliției orașului Băile Olănești – Formațiunea poliției rutiere cu privire la faptul că, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a depistat un bărbat în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care făcea parte acesta și i-a promis remiterea unei sume de bani pentru a nu întocmi documente de constatare a acestei infracțiuni și, ulterior, pentru a nu înregistra dosar penal.

Denunțul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea și, în cursul aceleiași zile, a fost realizată prinderea în flagrant a inculpatului, imediat după ce i-a remis polițistului, în biroul acestuia, sumele de 50 euro și 70 de lei. Procurorul împreună cu ofițerii D.G.A. au documentat cauza, astfel încât inculpatul a fost trimis în judecată, cu operativitate, la numai o săptămână după prinderea în flagrant.

În administrarea probatoriului s-a beneficiat de sprijin din partea Direcției Operațiuni Speciale – B.O.S. Pitești din cadrul I.G.P.R.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...