Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


SE ÎNTÂMPLĂ ÎN VÂLCEA! Femeie acuzată că a vrut să își omoare nepotul dându-i cu toporul în cap

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus astăzi, 08 noiembrie 2018 reţinerea inculpatei Mărunţelu Elena şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor comis asupra unui membru de familie. A fost emis pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că miercuri, 7 noiembrie 2018, în timp ce se afla pe o uliţă din cătunul Bolovanu de pe raza comunei Racoviţa, jud. Vâlcea, Mărunțelu Elena l-a agresat fizic pe nepotul său, M.I.B., în vârstă de 17 ani, aplicându-i o lovitură cu tăişul toporului în zona capului, împrejurare în care victimei i-a fost produs un TCC acut deschis cu hemoragie abundentă, necesitând 70-80 zile de îngrijiri medicale, leziuni ce i-au pus în primejdie viaţa victimei.

Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella