Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


El este tânărul care și-a pierdut viața în CUMPLITUL ACCIDENT FEROVIAR de aseară

În seara zilei de 7 noiembrie, în jurul orei 17:15, la bariera din zona Ostroveni, Râmnicu Vâlcea, s-a întâmplat un cumplit accident feroviar, al treilea de acest fel în decurs de o lună. Chivu Mihai, de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost lovit din plin de trenul Săgeata Albastră, acesta pierzându-și viața.

El a traversat calea ferată fără să se asigure deoarece, fiind surdo-mut, nu a auzit semnalele audio ale trenului care se apropia.

Mihai Chivu lasă în urmă o familie frumoasă, o fiică care are nevoie de el și mulți prieteni. Astăzi, ei ar fi trebuit să sărbătorească, împreună cu Mihai, ziua lui de nume.

De aseară, pe pagina lui de facebook au început să curgă mesajele de condoleanțe. „Nu-mi vine să cred!! Chivu Mihai e cel mai bun fotbalist vâlcean care driblează cu seriozitate și ambițios! Era un om așa de bun, cu mult bun simț!! Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te aibe în pază, suflet bun! Familiei, multă putere pentru a putea face față acestei încercări grele!” este unul dintre mesajele postate de prietenii lui Mihai pe facebook.

Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella