El este tânărul care și-a pierdut viața în CUMPLITUL ACCIDENT FEROVIAR de aseară

În seara zilei de 7 noiembrie, în jurul orei 17:15, la bariera din zona Ostroveni, Râmnicu Vâlcea, s-a întâmplat un cumplit accident feroviar, al treilea de acest fel în decurs de o lună. Chivu Mihai, de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost lovit din plin de trenul Săgeata Albastră, acesta pierzându-și viața.

El a traversat calea ferată fără să se asigure deoarece, fiind surdo-mut, nu a auzit semnalele audio ale trenului care se apropia.

Mihai Chivu lasă în urmă o familie frumoasă, o fiică care are nevoie de el și mulți prieteni. Astăzi, ei ar fi trebuit să sărbătorească, împreună cu Mihai, ziua lui de nume.

De aseară, pe pagina lui de facebook au început să curgă mesajele de condoleanțe. „Nu-mi vine să cred!! Chivu Mihai e cel mai bun fotbalist vâlcean care driblează cu seriozitate și ambițios! Era un om așa de bun, cu mult bun simț!! Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te aibe în pază, suflet bun! Familiei, multă putere pentru a putea face față acestei încercări grele!” este unul dintre mesajele postate de prietenii lui Mihai pe facebook.

Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...