Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Un primar din VÂLCEA denunță MAFIA PESTEI PORCINE

UPDATE: Poliția intră pe fir în cazul MAFIEI PESTEI PORCINE: ”Avand in vedere informatiile aparute in media, cu privire la suspiciunea ca pe raza judetului Valcea ( comuna Sirineasa) s-ar fi comercializat suine, fara respectarea prevederilor legale, facem precizarea ca politistii din cadrul I.P.J. Valcea efectueaza permanent controale, verificari si actiuni pe raza judetului impreuna cu institutiile abilitate, pentru a preveni vanzarea neautorizata de suine. De asemenea, mentionam ca I.P.J.Valcea s-a autosesizat in urma informatiile aparute in media, iar politistii din cadrul Postului de politie Sirineasa au efectuat ieri, 7 noiembrie, verificari pe raza comunei, insotiti de medicul veterinar, constatandu-se ca nu exista animale bolnave in localitate. Verificarile continua”.

*******

Delirul extinderii pestei porcine africane în județul Vâlcea i-a cuprins mai ales pe primarii din județ, cei care sunt și obligați, conform legii, să pună în aplicare măsurile de prevenție pentru ca boala să nu ajungă și în Vâlcea. După ce a fost înregistrată o suspiciune, neconfirmată la Dănicei, iată că primarul din Șirineasa, Ion Bebe Streinu iese la rampă și denunță mafia pestei porcine.

”În urmă cu câteva minute am fost sunat de prieteni din comuna vecina - Popești - să mă întrebe dacă este adevărat că la Șirineasa s-au confirmat că există pesta porcină. Am răspuns că nu este adevărat și că din informațiile pe care le dețin nu a fost confirmată boala în județul nostru. Am totuși unele observații: Directorul DSV Vâlcea, spunea la o ședință la prefectură că doctorii veterinari trebuie să monitorizeze și să ia măsuri de prevenire în cazul pestei porcine. Păi la noi în județ este o mafie din zona OLANU-DRĂGOIEȘTI, în care este inclusă și un doctor veterinar din comunele respective care face trafic de porci din județe în care s-au confirmat boala și pe care i-au vândut inclusiv în comuna mea. Poate această postare o vede si Dl Miclea și Dl Prefect și Jandarmeria și Poliția. Ia cineva măsuri cu acești infractori???? Aștept să fiu sunat de instituțiile abilitate pt detalii”, a postat primarul localității Șirineasa pe rețelele de socializare.

Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella