TRAGEDIE: Vâlcean MORT departe de casă! Avea 32 de ani

05 Noi 2018
TRAGEDIE: Vâlcean MORT departe de casă! Avea 32 de ani foto facebook
Tragedie mare în familia Motruna din Băile Govora, județul Vâlcea. Fiul lor, Robert Motruna, de 32 de ani, a decedat zilele trecute. El era plecat de mai mulți ani la muncă în Franța. Avea toate actele în regulă și lucra pentru o firmă unde monta aparate de aer condiționat.
Robert era căsătorit și avea un băiețel de 3 ani. Familia este în stare de șoc și nu înțelege cum de s-a putut întâmpla o asemenea tragedie. În dimineața în care a murit se pregătea să plece la muncă, era așteptat de colegii săi, însă nu a mai ajuns la mașină. Unul dintre colegi l-a găsit căzut în baie. Făcuse infarct. Medicii chemați la fața locului nu mai putut decât să constate decesul. Conform ultimelor informații, se așteaptă ca trupul neînsuflețit al lui Robert să fie adus acasă, la Băile Govora, joi.
Robert era și columbofil, membru al Asociației Columbofila Cozia Ramnicu Valcea.
”Asociatia Columbofila Cozia Ramnicu Valcea regreta disparitia prematura, la varsta de treizeci si doi de ani, a membrului columbofil MOTRUNA ROBERT. Este o zi trista pentru columbofilia valceana, care se desparte in mod fulgerator, pentru totdeauna , de unul dintre cei mai tineri si de perspectiva membri columbofili, un om pasionat si implicat total in activitatea asociatiei noastre. A reusit, in scurta sa cariera columbofila, sa obtina rezultate notabile, lasand o frumoasa amintire in memoria si sufletele colegilor sai columbofili.
AMINTIREA SA VA DAINUI VESNIC IN SUFLETELE COLUMBOFILILOR VALCENI. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, au postat membrii asociației pe pagina de facebook.
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...