Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VÂLCEA: CRIMĂ ORIBILĂ la Bălcești. I-a tăiat piciorul cu secera

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 05 noiembrie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor faţă de inculpatul Măciuceanu Constantin.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul Măciuceanu Constantin (aflat în stare de reţinere) urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în după amiaza zilei de 04.11.2018, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, datorată disputelor asupra locurilor de păşunare cu animalele pe terenurile de pe raza or. Bălceşti, în jurul orelor 15.30-16.00, după o ceartă şi o dispută în contradictoriu ce a avut loc pe un câmp situat pe raza or. Bălceşti, în punctul „Pomii Şcolii”, Măciuceanu Constantin a exercitat acte de violenţă asupra victimei P.A. folosind un obiect tăietor-înţepător, posibil seceră, cauzându-i acestuia din urmă leziuni în zona femurală a piciorului stâng - coapsa stângă, lezuni care în cele din urmă au condus la deces.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella