INCENDIU VIOLENT la Perișani. Două case cuprinse de flăcări

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au intervenit vineri, 2 noiembrie a.c., la ora 16:50, în comuna Perișani, sat Poiana pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două case de locuit având același proprietar.

La prima locuință au ars: acoperișul din lemn, tâmplăria, mobilierul și aparatura electronică și electrocasnică. La a doua locuință au ars: structura din lemn a mansardei, mobilierul existent în interior, aparatura electronică și electrocasnică. De asemenea, în incendiu, au ars și documente de arhivă.

Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului au acționat patru echipaje de pompieri, aceștia reușind să stingă flăcările, după aproape 6 ore de la sosirea la locul intervenției, înainte să se propage la o altă locuință situată în apropiere. În timpul incendiului, proprietara în vârstă de 65 de ani a suferit un atac de panică motiv pentru care a fost transportată de echipajul SMURD la CPU Brezoi. Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat după ce proprietara a făcut focul în apropierea locuinței, lăsându-l nesupravegheat.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...