Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


INCENDIU VIOLENT la Perișani. Două case cuprinse de flăcări

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au intervenit vineri, 2 noiembrie a.c., la ora 16:50, în comuna Perișani, sat Poiana pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două case de locuit având același proprietar.

La prima locuință au ars: acoperișul din lemn, tâmplăria, mobilierul și aparatura electronică și electrocasnică. La a doua locuință au ars: structura din lemn a mansardei, mobilierul existent în interior, aparatura electronică și electrocasnică. De asemenea, în incendiu, au ars și documente de arhivă.

Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului au acționat patru echipaje de pompieri, aceștia reușind să stingă flăcările, după aproape 6 ore de la sosirea la locul intervenției, înainte să se propage la o altă locuință situată în apropiere. În timpul incendiului, proprietara în vârstă de 65 de ani a suferit un atac de panică motiv pentru care a fost transportată de echipajul SMURD la CPU Brezoi. Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat după ce proprietara a făcut focul în apropierea locuinței, lăsându-l nesupravegheat.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella