FOTO: Cantitate impresionantă de mercur, găsită într-o ghenă de gunoi în zona 1 Mai din Râmnicu Vâlcea

În această dimineață, prin SNUAU 112 a fost anunțat că dintr-o ghenă de gunoi de pe strada 1 Mai, din Râmnicu Vâlcea, curge un lichid ce pare a fi mercur.

Politiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Biroul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea s-au deplasat la fața locului. A fost ridicată cantitatea de aproximativ 5 kg de substanță de către lucrătorii ISU.

"Inspectoratul pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea a intervenit cu echipajul CBRN pentru izolarea zonei și colectarea acestuia. Cantitatea găsită este de aproximativ 5 kg.
Intervenția a durat circa 3 ore, la fața locului au fost și un echipaj de poliție" ne transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de ”Trafic de produse sau substanțe toxice", faptă prevăzută și pedepsită de art. 359 alin. 1 din Codul Penal.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...