Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Pompierii din cadrul ISU Vâlcea, la competiția mondială din Africa - World Rescue Challenge

FOTO: Pompierii din cadrul ISU Vâlcea, la competiția mondială din Africa - World Rescue Challenge Sursa foto: ISU Valcea

Câștigătoare ale competiției naționale, echipele de descarcerare și prim-ajutor de la ISU Mureș și echipa de prim-ajutor de la ISU Vâlcea reprezintă România la Competiția Mondială de Salvare. Evenimentul se derulează, în perioada 19-28 octombrie, în Cape Town – Africa de Sud și reunește cele mai bune echipe de pompieri și paramedici din lume.

Calendarul competițional cuprinde parcurgerea celor 3 tipuri de scenarii stabilite (rapid, standard și complex), în care salvatorii vor gestiona scenarii fidele realității, întâlnite în cazuistica evenimentelor de zi cu zi.
Votul Comitetului Director al World Rescue Challenge a încadrat România la nivelul 1 al competiției, similar Americii, Marii Britanii, Irlandei, Spaniei și Africii de Sud.

Printre membrii comitetului WRO se regăsesc dr. Zsolt Bereș, în funcția de Director Adjunct al evaluatorilor pe trauma și locotenentul Alin Moldovan, în calitate de evaluator internațional.

Participarea reprezentanților țării noastre se realizează cu sprijinul financiar al Fundatiei pentru SMURD.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella