FOTO: Cum arată cel mai nou Hotel Medical Spa din Olănești!

25 Oct 2018
În cel mai scurt timp, la Olănești, turiștii vor putea beneficia de servicii de calitate înaltă la Hotel Olănești & Medical Spa. De mai bine de un an de zile, Hotel Olănești s-a aflat în plin proces de modernizare, atât în ceea ce privește cele peste 200 de camere, cât și în zona de restaurante, săli pentru conferințe, dar mai ales în zona spa și a tratamentelor medicale. Investitorii de la S.C. Olăneşti – Riviera au planuri mari, iar recentele investiții arată că Hotel Olanesti & Medical Spa va schimba definitiv modul în care se face turism la Olănești. Bucurați-vă de minunatele imagini din interiorul hotelului modernizat, iar în curând sperăm să îi treceți pragul pentru a petrece un sejur de neuitat.

Peste 200 de camere moderne

Hotel Olanesti & Medical Spa dispune de 204 camere moderne în regim single, dublu și apartamente. Majoritatea camerelor dispun de balcon cu vedere panoramică. Complet renovat la interior și finalizat în 2018, complexul oferă un Bar de Ape minerale din sursele izvoarelor de aur, loc de joaca pentru copii, restaurant, sala de conferință și, în curând, un nou Medical Spa.

RESTAURANTE: VERDIS SI ARONIA

Amplasate la mezanin, salonul VERDIS are o capacitate de 220 locuri, ideal pentru grupuri și evenimente sociale, iar salonul ARONIA are 180 locuri cu meniu internațional a la carte. Saloanele sunt dotate cu instalație de sonorizare ambientala iar ARONIA poate găzdui conferințe de până la 200 persoane în aranjament teatru, cu videoproiectie.

BAZA de TRATAMENT MEDICAL SPA - se deschide în curând!

Bazele de tratament dotate cu instalații și aparatura moderne permit efectuarea următoarelor proceduri: termoterapie, fizioterapie, mecanoterapie și kinetoterapie (individuală și de grup) cu aparatură specială: bicicleta ergometrică, steppere, covor rulant, fitness, aerobic), hidrokinetoterapie (individuala si de grup la piscina), sauna, curenti diadinamici, galvano-ionizari, tens, trabert, magnetodiaflux, solux, ultraviolete, ultrasunete, aerosoli cu apa de la izvorul 7, masaj terapeutic, curenti interferentiali, bai galvanice partiale, injectii cu ape minerale, laser terapie.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...