Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Cum arată cel mai nou Hotel Medical Spa din Olănești!

25 Oct 2018
În cel mai scurt timp, la Olănești, turiștii vor putea beneficia de servicii de calitate înaltă la Hotel Olănești & Medical Spa. De mai bine de un an de zile, Hotel Olănești s-a aflat în plin proces de modernizare, atât în ceea ce privește cele peste 200 de camere, cât și în zona de restaurante, săli pentru conferințe, dar mai ales în zona spa și a tratamentelor medicale. Investitorii de la S.C. Olăneşti – Riviera au planuri mari, iar recentele investiții arată că Hotel Olanesti & Medical Spa va schimba definitiv modul în care se face turism la Olănești. Bucurați-vă de minunatele imagini din interiorul hotelului modernizat, iar în curând sperăm să îi treceți pragul pentru a petrece un sejur de neuitat.

Peste 200 de camere moderne

Hotel Olanesti & Medical Spa dispune de 204 camere moderne în regim single, dublu și apartamente. Majoritatea camerelor dispun de balcon cu vedere panoramică. Complet renovat la interior și finalizat în 2018, complexul oferă un Bar de Ape minerale din sursele izvoarelor de aur, loc de joaca pentru copii, restaurant, sala de conferință și, în curând, un nou Medical Spa.

RESTAURANTE: VERDIS SI ARONIA

Amplasate la mezanin, salonul VERDIS are o capacitate de 220 locuri, ideal pentru grupuri și evenimente sociale, iar salonul ARONIA are 180 locuri cu meniu internațional a la carte. Saloanele sunt dotate cu instalație de sonorizare ambientala iar ARONIA poate găzdui conferințe de până la 200 persoane în aranjament teatru, cu videoproiectie.

BAZA de TRATAMENT MEDICAL SPA - se deschide în curând!

Bazele de tratament dotate cu instalații și aparatura moderne permit efectuarea următoarelor proceduri: termoterapie, fizioterapie, mecanoterapie și kinetoterapie (individuală și de grup) cu aparatură specială: bicicleta ergometrică, steppere, covor rulant, fitness, aerobic), hidrokinetoterapie (individuala si de grup la piscina), sauna, curenti diadinamici, galvano-ionizari, tens, trabert, magnetodiaflux, solux, ultraviolete, ultrasunete, aerosoli cu apa de la izvorul 7, masaj terapeutic, curenti interferentiali, bai galvanice partiale, injectii cu ape minerale, laser terapie.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella