Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

OMENIE: Primarul din Stoenești și consilierii locali ajută o mamă să-și îngroape fiul

25 Oct 2018

Necazurile și greutățile unora dintre locuitorii comunei Stoenești, județul Vâlcea, nu-l lasă indiferent pe primarul Gheorghe Dumbravă. Acesta încearcă să ajute, atât cât poate, și să aline suferințele semenilor lui. Auzind de tragedia prin care trece o femeie din Stoenești, căreia, recent i-a murit și al doilea băiat, în vârstă de 35 de ani, primarul Gheorghe Dumbravă le propune consilierilor locali alocarea sumei de 5.000 lei din fondul de rezervă bugetară constituit în bugetul local pentru sprijinirea doamnei Braica Elena, persoană aflată în situație de extremă dificultate, pentru acoperirea cheltuielilor efectuate cu înmormântarea fiului său, Braica Gheorghe.

”Într-un an de zile, femeia și-a pierdut și soțul și ambii fii, de 30, respectiv 35 de ani. Facem și noi ce putem, dar este greu să trăiește o asemenea tragedie. Știu că sunt bani puțini, dar măcar să o ajutăm și noi cu ce putem. Este al doilea caz de acest gen. Tot anul acesta, l-am mai ajutat pe un băiat, care a avut un grav accident de circulație în Cipru”, ne-a spus primarul Gheorghe Dumbravă.

”Având în vedere cu prevederile prevederile art.15 și art.36 din Legea nr.273/2006 privind finanțele publice locale ,cu modificările și completările ulterioare,coroborate cu art.36, alin.4,lit.(a) din Legea nr.215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, va supun spre dezbatere și aprobare în sedinta ordinara aferenta lunii octombrie 2018 proiectul de hotărâre privitor alocarea sumei de 5.000 lei din fondul de rezerva bugetara constituit în bugetul local pentru sprijinirea doamnei Braica Elena,persoana aflata în situație de extrema dificultate,pentru acoperirea cheltuielilor efectuate cu inmormantarea fiului său Braica Gheorghe”, se arată în proiectul de hotărâre care va fi supus aprobării consilierilor locali din Stoenești.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella