Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Doi viceprimari din Vâlcea, declaraţi incompatibili de ANI

25 Oct 2018

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a 13 foști și actuali aleși locali, printre care se află şi doi foşti viceprimari din judeţul Vâlcea. Este vorba despre viceprimarul cu atribuții de primar interimar al comunei Șușani. Gheorghe Constantinescu și despre Gabriel Dina, viceprimar al comunei Milcoiu.

Inspectorii ANI au reținut în ceea ce-l privește pe viceprimarul din Șușani că în mandatul 2012 – 2016 a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de titular în cadrul „Constantinescu Vergică Gheorghe Întreprindere Individuală”, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003. CONSTANTINESCU GHEORGHE nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Aceeași acuză o aduc inspectorii ANI și viceprimarului din Milcoiu, Gabriel Dina. Aceștia consideră că Dina se află în stare de incompatibilitate pentru că în mandatul 2012 – 2016 a exercitat funcția de viceprimar și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul „Dina N. Gabriel Persoană Fizică Autorizată”, obținând subvenții în cuantum de 26.883 lei, în urma implementării proiectului „Fermă de semi-subzistență a PF Dina Gabriel, Comuna Milcoiu, jud. Vâlcea”. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) și ale art. 91, alin. (3), teza 1 din Legea nr. 161/2003.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella