Bar distrus de un incendiu la Lăpuşata

22 Oct 2018

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit duminică, 21 octombrie a.c., la ora 19.48 în localitatea Lăpușata, sat Lăpușata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bar. Flăcările s-au declanșat în interiorul localului, iar până la stingerea acestora au ars : mai multe aparate electrocasnice, obiecte de mobilier și s-au degradat trei aparate jocuri mecanice.

După aproximativ o oră de la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri în apropiere.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...