80 de familii de albine mistuite de flăcări la Fețeni, Râmnicu Vâlcea

80 de familii de albine mistuite de flăcări la Fețeni, Râmnicu Vâlcea Foto: arhiva

În seara zilei de 19 octombrie a.c., pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost chemați să intervină la un incendiu în cartierul Feţeni din Râmnicu Vâlcea. Flăcările mistuiau un pavilon apicol.

În urma incendiului de la pavilionul apicol au ars: 80 de familii de albine cu stupi cu tot; unelte de uz agricol, aproximativ 200 de kg de miere și polen. De asemenea, s-au degradat structura pavilionului apicol de tip vagon.

Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma folosirii focului deschis de către proprietar in interiorul pavilionului.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...