Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Prima ediţie a „Târgului de toamnă”, la Şcoala Gimnazială nr. 13 din Râmnicu Vâlcea

Un adevărat festin de toamnă va avea loc joi, 25 octombrie a.c., de la ora 15:00, pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 13 din Râmnicu Vâlcea. Școlăreii vor lua postura de comerciant în cadrul “Târgului de Toamnă” și îi vor convinge pe cei mari că produsele expuse de ei sunt cele mai gustoase și, astfel, că merită toți banii.

Cu toate că părinții sunt, în principal, cei care vor trudi din greu la prepararea bunătăților de toamnă, micuții vor avea posibilitatea de a arăta că sunt adevărați antreprenori. Ei se vor mândri cu produse făcute de mămici şi bunicuţe după rețete proprii şi unice. Fiecare clasă a Şcolii Gimnaziale nr. 13, coordonată de cadrele didactice, îşi va amenaja câte un stand cu produse naturale, făcute în casă, specifice toamnei, începând de la zacuscă și compoturi, până la dulcețuri, gemuri și alte produse tradiționale.

Evenimentul se află la prima ediţie, iar aceasta este una cu un scop nobil. Bănuții se vor utiliza pentru dotarea sălii de festivități a şcolii cu echipamente audio-video și pentru achiziţionarea unei stații, cea veche nemaifăcând faţă zumzetului micilor ştrengari.

Vă invităm să cumpărați cu încredere joi, 25 octombrie a.c., de la minunaţii elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 13, produse bio, pentru a vă reîmprospăta stocul de conserve din cămara dumneavoastră!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella