Prima ediţie a „Târgului de toamnă”, la Şcoala Gimnazială nr. 13 din Râmnicu Vâlcea

Un adevărat festin de toamnă va avea loc joi, 25 octombrie a.c., de la ora 15:00, pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 13 din Râmnicu Vâlcea. Școlăreii vor lua postura de comerciant în cadrul “Târgului de Toamnă” și îi vor convinge pe cei mari că produsele expuse de ei sunt cele mai gustoase și, astfel, că merită toți banii.

Cu toate că părinții sunt, în principal, cei care vor trudi din greu la prepararea bunătăților de toamnă, micuții vor avea posibilitatea de a arăta că sunt adevărați antreprenori. Ei se vor mândri cu produse făcute de mămici şi bunicuţe după rețete proprii şi unice. Fiecare clasă a Şcolii Gimnaziale nr. 13, coordonată de cadrele didactice, îşi va amenaja câte un stand cu produse naturale, făcute în casă, specifice toamnei, începând de la zacuscă și compoturi, până la dulcețuri, gemuri și alte produse tradiționale.

Evenimentul se află la prima ediţie, iar aceasta este una cu un scop nobil. Bănuții se vor utiliza pentru dotarea sălii de festivități a şcolii cu echipamente audio-video și pentru achiziţionarea unei stații, cea veche nemaifăcând faţă zumzetului micilor ştrengari.

Vă invităm să cumpărați cu încredere joi, 25 octombrie a.c., de la minunaţii elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 13, produse bio, pentru a vă reîmprospăta stocul de conserve din cămara dumneavoastră!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...