Prima ediţie a „Târgului de toamnă”, la Şcoala Gimnazială nr. 13 din Râmnicu Vâlcea

Un adevărat festin de toamnă va avea loc joi, 25 octombrie a.c., de la ora 15:00, pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 13 din Râmnicu Vâlcea. Școlăreii vor lua postura de comerciant în cadrul “Târgului de Toamnă” și îi vor convinge pe cei mari că produsele expuse de ei sunt cele mai gustoase și, astfel, că merită toți banii.

Cu toate că părinții sunt, în principal, cei care vor trudi din greu la prepararea bunătăților de toamnă, micuții vor avea posibilitatea de a arăta că sunt adevărați antreprenori. Ei se vor mândri cu produse făcute de mămici şi bunicuţe după rețete proprii şi unice. Fiecare clasă a Şcolii Gimnaziale nr. 13, coordonată de cadrele didactice, îşi va amenaja câte un stand cu produse naturale, făcute în casă, specifice toamnei, începând de la zacuscă și compoturi, până la dulcețuri, gemuri și alte produse tradiționale.

Evenimentul se află la prima ediţie, iar aceasta este una cu un scop nobil. Bănuții se vor utiliza pentru dotarea sălii de festivități a şcolii cu echipamente audio-video și pentru achiziţionarea unei stații, cea veche nemaifăcând faţă zumzetului micilor ştrengari.

Vă invităm să cumpărați cu încredere joi, 25 octombrie a.c., de la minunaţii elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 13, produse bio, pentru a vă reîmprospăta stocul de conserve din cămara dumneavoastră!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...