Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ANAF VÂLCEA: Super-ofertă la mașini confiscate! Licitaţie cu plic sigilat

17 Oct 2018
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează, periodic, licitaţii pentru a vinde maşini second-hand confiscate de la contribuabilii rău platnici. Confor anunțurilor publicate pe site-ul instituției, în luna octombrie poți cumpăra, între altele, un BMW 318i cu doar 2.900 de lei, fără TVA, dar și un BMW X1 18d din 2014 la un preţ de 73.300 lei fără TVA.
Iată ce maşini sunt scoase la licitaţie în luna octombrie 2018 şi care este preţul de pornire:
– O Skoda Fabia din 2005 cu motor de 1,2 litri benzina va fi scoasă la licitaţie în Ploieşti pe 18 octombrie la un preţ de 4.500 lei fără TVA şi o Dacia Logan din 2005 cu 5.800 lei fără TVA.
– Pe 18 octombrie în Vâlcea va fi pus în vânzare prin licitaţie şi un Renault Megane, an fabricarie 2007, cu motor de 1,5 litri diesel, la un preţ de pornire de 5450 lei fără TVA.
– Pe 19 octombrie, la Oradea, sunt scoase la licitaţie: un Renault Symbol din 2007 la un preţ de 6.400 lei fără TVA şi un autoturism Dacia Logan din 2005 cu 4.700 lei fără TVA.
Ce acte trebuie să conţină dosarul celor care vor să cumpere maşini prin licitaţie la ANAF:
a) oferta de cumpărare în plic sigilat;
b) dovada platii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei. Plata taxei se va efectua în contul instituţiei care vinde maşina;
c) împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
d) pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
e) pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba romană;
f) pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate;
g) pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
h) declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifica faptul că nu este persoana interpusă cu debitorul.
j) cerere participare licitaţie.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella