Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Viakal sau Chante Clair??? Le găsiţi la SUPERMERCATO

16 Oct 2018

Lanţul de magazine cu produse 100% italienești și de bună calitate, SuperMercato, şi-a îmbogăţit stocul de produse degresante cu înaltă eficienţă. În magazine, puteţi găsi degresantele marca Viakal, 4 sortimente: clasic, cu oteţ, cu parfum Ambi Pur şi igienizant şi marca Chante Clair, cu bicarbonat şi dezinfectant.

Produsele Viakal pentru suprafeţe mari şi verticale din baie şi bucătărie acţionează în profunzime împotriva murdăriei lăsând toate suprafeţele igienizate; înlătură şi protejează suprafeţele de calcar şi rezidurile de săpun. Acestea, nu doar că îndepărtează cu uşurinţă urmele de apă şi calcar persistent, dar în plus respectă suprafeţele şi ajută la prevenirea depozitărilor de calcar. Le puteţi utiliza zilnic în baie şi bucătărie pentru a asigura curăţenia şi strălucirea zi după zi.

Din cea mai avansată căutare s-a născut degresantul Chante Clair, detergentul special cu o înaltă concentraţie cu superputere pe orice tip de murdărie. Degresează, îndepărtează petele şi curăţă în profunzime bucătăriile, cuptoarele, hotele, grătarele, feliatoare, oale şi tigăi, blaturi, pardoseli foarte murdare, obloane, părţi mecanice, cutii de viteze, materiale din oţel şi ţesături. Poate fi utilizat eficient în multe sectoare, în ambientul domestic pentru uz profesional. Reprezintă, de asemenea un produs de top din categoria produselor de curățenie made în Italia.

Produsele Viakal şi Chante Clair pot fi cumpărate din magazinele fizice SuperMercato sau on-line, pe site-ul www.supermercato.ro, unde puteţi găsi produse multe şi variate la preţuri convenabile pentru toate buzunarele. De asemenea, le puteți comanda și telefonic la numele de telefon: 0755/000.680 sau 0755/000.681.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella