BREAKING NEWS: Numirea lui Alin Pavelescu la Centrul de Creație Vâlcea, perfect legală

16 Oct 2018
Consiliul Județean Vâlcea a câștigat definitiv și irevocabil la Curtea de Apel Pitești procesul prin care numirea lui Alin Pavelescu la Centrul Judeţean pentru Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Vâlcea era considerată ilegală. Fostul director al instituției, Sabin Lungoci, a contestat în instanța de judecată și a pierdut. De acum, numirea lui Alin Pavelescu este perfect legală.
Aceasta este o victorie importantă pentru președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu pentru că ne aducem aminte de opoziția consilierilor județeni liberali și la schimbarea lui Lungoci, dar mai ales atunci când s-a propus mutarea sediului Centrului de Creație, într-o locație adecvată.
De patru ori până acum s-a propus în cadrul ședințelor de Consiliu Județean Vâlcea ca Centrul Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Vâlcea să se mute într-un spaţiu decent, aparţinând Consiliului Judeţean, însă cererile au fost respinse succesiv, pentru că aleșii liberali au votat împotrivă. La şedinţa din luna august a Consiliului Judeţean, proiectul a fost aprobat, totuşi, în unanimitate, fapt ce a fost considerat o „decizie istorică”.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...