Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BREAKING NEWS: Numirea lui Alin Pavelescu la Centrul de Creație Vâlcea, perfect legală

16 Oct 2018
Consiliul Județean Vâlcea a câștigat definitiv și irevocabil la Curtea de Apel Pitești procesul prin care numirea lui Alin Pavelescu la Centrul Judeţean pentru Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Vâlcea era considerată ilegală. Fostul director al instituției, Sabin Lungoci, a contestat în instanța de judecată și a pierdut. De acum, numirea lui Alin Pavelescu este perfect legală.
Aceasta este o victorie importantă pentru președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu pentru că ne aducem aminte de opoziția consilierilor județeni liberali și la schimbarea lui Lungoci, dar mai ales atunci când s-a propus mutarea sediului Centrului de Creație, într-o locație adecvată.
De patru ori până acum s-a propus în cadrul ședințelor de Consiliu Județean Vâlcea ca Centrul Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Vâlcea să se mute într-un spaţiu decent, aparţinând Consiliului Judeţean, însă cererile au fost respinse succesiv, pentru că aleșii liberali au votat împotrivă. La şedinţa din luna august a Consiliului Judeţean, proiectul a fost aprobat, totuşi, în unanimitate, fapt ce a fost considerat o „decizie istorică”.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella