Atelierul ”De la pasiune la artă”, organizat de Asociația Zâmbete Colorate

15 Oct 2018

”De la pasiune la artă” a fost cel de-al doilea atelier din cadrul proiectului ”Viitorul azi” implementat de Asociația Zâmbete Colorate în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Vâlcea. Invitat a fost prof. drd. Mihai Bădiță, muzician internațional, solist instrumentist – clarinet, colaborator al Filarominicii ”Ion Dumitrescu” Vâlcea.

Pe pacurcusul atelierului au fost abordate teme despre provocări întâmpinate, satisfacții, studiu, informație, cum se poate ajunge de la o pasiune la a deveni artist, indiferent de cariera aleasă de fiecare. Artist fiind acea persoană care reușește prin prisma muncii sale să schimbe percepții, să introducă noi curente.

Mulțumim tare mult lui Badi, așa îi place să se prezinte, care a acceptat invitația fără să stea pe gânduri, mulțumim acestui tânăr Frumos care are mai multe de spus decât timpul pe care i l-am alocat noi.

Următoarele 6 întâlniri în cadrul acestui proiect vor avea loc în perioada octombrie- noiembrie 2018. Proiectul se încadrează în Calendarul anual al acțiunilor prevăzute a se derula în cadrul Centrului de Tineret al DJST Vâlcea – 2018.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...