Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Atelierul ”De la pasiune la artă”, organizat de Asociația Zâmbete Colorate

15 Oct 2018

”De la pasiune la artă” a fost cel de-al doilea atelier din cadrul proiectului ”Viitorul azi” implementat de Asociația Zâmbete Colorate în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Vâlcea. Invitat a fost prof. drd. Mihai Bădiță, muzician internațional, solist instrumentist – clarinet, colaborator al Filarominicii ”Ion Dumitrescu” Vâlcea.

Pe pacurcusul atelierului au fost abordate teme despre provocări întâmpinate, satisfacții, studiu, informație, cum se poate ajunge de la o pasiune la a deveni artist, indiferent de cariera aleasă de fiecare. Artist fiind acea persoană care reușește prin prisma muncii sale să schimbe percepții, să introducă noi curente.

Mulțumim tare mult lui Badi, așa îi place să se prezinte, care a acceptat invitația fără să stea pe gânduri, mulțumim acestui tânăr Frumos care are mai multe de spus decât timpul pe care i l-am alocat noi.

Următoarele 6 întâlniri în cadrul acestui proiect vor avea loc în perioada octombrie- noiembrie 2018. Proiectul se încadrează în Calendarul anual al acțiunilor prevăzute a se derula în cadrul Centrului de Tineret al DJST Vâlcea – 2018.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella