HACKER vâlcean, extrădat şi judecat în America. VEZI cine e

Un hacker, originar din Râmnicu Vâlcea, este judecat în Statele Unite ale Americii pentru furtul a patru milioane de dolari. Autorităţile americane îl acuză pe bărbatul în vârstă de 38 de ani că ar coordona o reţea internaţională care acţiona din 10 ţări.

Metoda de operare este una cunoscută. Infractorii trimiteau e-mailuri victimelor, le virusau calculatoarele şi le furau parolele de acces la conturile bancare.

Bărbat, care se numeşte Romeo Vasile Chiţă, a fost extrădat săptămâna trecută şi urmează să fie prezentat în faţa instanţei din Cleveland - SUA, ne informează ştirile Antena 1.

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...