Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Sală IT, la Şcoala Generală din Câinenii Mari

11 Oct 2018

În perioada următoare, primarul din Câineni, Ion Nicolae, va realiza o nouă investiţie prin Grupul de Acţiune Locală „Ţara Oltului”. Alesul PNL a precizat este vorba de un proiect de amenajare, în incinta şcolii generale din Câinenii Mari, a unei săli care va fi dotată cu aparatură IT de ultimă generaţie.

„În luna august, am depus documentaţia necesară prin GAL, pentru a accesa un nou proiect pentru şcoala din Câinenii Mari, pentru amenajarea unei săli IT. Acesta va avea o valoare de circa 27 de mii de euro. Investiţia se referă la achiziţionarea a 15 computere performante şi a unui proiector. De asemenea, vom mai cumpăra nişte scaune noi şi vom monta o instalaţie de aer condiţionat. Vom pune astfel la dispoziţie elevilor o sală IT ultramodernă şi sunt convins că toţi vor fi încântaţi pentru că vor beneficia pe viitor de o investiţie de acest gen", a declarat primarul Ion Nicolae.

Primarul din Câineni a amintit că proiectul de amenajare a sălii IT va fi cel de-al patrulea pentru care primeşte finanţare prin GAL „Ţara Oltului", în care comuna administrată de alesul PNL este asociată cu mai multe localităţi din judeţul Sibiu. „La cât de serioşi s-au dovedit a fi reprezentanţii Grupului de Acţiune Locală, obţinerea finanţării nu va fi deloc o problemă. E punct ochit, punct lovit, cum se spune! Chiar am realizat investiţii utile prin acest GAL în ultimii ani! Am cumpărat un buldoexcavator, am amenajat un teren sintetic de fotbal, de dimensiuni reduse, şi am construit şi cochetul parc din faţa sediului primăriei. Altfel, chiar în această perioadă, mai avem în derulare o investiţie prin GAL, care se realizează tot la şcoala din satul Câinenii Mari, unde se construiesc grupuri sanitare moderne, într-o anexă ridicată special şi alipită de clădirea unităţii de învăţământ, aşa cum ne obligă acum Ministerul Educaţiei şi învăţământului. Licitaţia pentru construirea noilor toalete a avut loc în vară, iar recent am dat şi ordinul de începerea a lucrărilor propriu-zise", a mai spus Ion Nicolae.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella