Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


NEWS ALERT: Aeroport de mici dimensiuni la Budești! Lucrările vor fi demarate în curând

Investiții majore vor fi demarate la sfârșitul acestui an în localitatea Budești, județul Vâlcea. Una dintre ele, pentru care primarul Ionel Vlădulescu se implică total, este cea a construirii unui aeroport de mici dimensiuni și a unei platforme heliport în localitatea pe care o conduce. Pentru acest proiect ambițios a găsit sprijin și deschidere la Consiliul Județean Vâlcea pentru că investitția va fi finanțată de CJ Vâlcea și CL Budești.
”Va fi o pistă pentru avioane ușoare de mici dimensiuni. Nu avem la acest moment o estimare pentru că pista va fi pe iarbă, nu betonată. Pe această pistă vor putea ateriza și decola inclusiv elicopterele SMURD. Deocamdată consider că facem pași înainte. Avem făcută o propunere la Direcția Agricolă pentru scoaterea din circuitul agricol a unei suprafețe de 6 ha. Acum este pășune suprafața pe care noi vrem să construim aeroportul de mici dimensiuni”, ne-a declarat primarul localității Budești, Ionel Vlădulescu.
Primarul Ionel Vlădulescu consideră că vor reuși să demareze lucrările la sfârșitul acestui an, după ce toată documentația va fi gata.
”La sfârșitul anului sunt încrezător că vom demara investiția. Ne aflăm în stadiul pregătirii documentației în vederea realizării acestei investiții. Am găsit o foarte mare deschidere la președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a realizat cât de importantă este această investiție. Este foarte implicat în proiect, a participat și la ședința grupului de lucru de la Consiliu Județean Vâlcea”, a mai adăugat Ionel Vlădulescu.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella