Copil de 6 ani şi o femeie, arşi în urma unui incendiu la un autoturism

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au intervenit marţi, 9 octombrie a.c., la ora 19:57, în localitatea Drăgășani, pe strada Popa Șapcă, în parcarea unui magazin, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a constatat că flăcările se propagaseră la încă un autoturism parcat în imediata apropiere. In timpul incendiului, un copil în vârstă de 6 ani și o femeie în vârstă de 31 ani au suferit arsuri de gradul I la nivelul feței. Până la stingerea incendiului, elementele combustibile ale autoturismului de la care s-a declanșat incendiu au ars în proporție de 80 %, iar cel situate în imediata apropiere a fost afectat în proporție de 25%. Persoanele cu arsuri au primit îngrijiri medicale preliminare de la echipajul SMURD, după care au fost transportate la UPU Vâlcea pentru îngrijiri suplimentare.

Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare a autoturismului.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...