NEWS ALERT: Femeie căzută în fântână de două zile. Pompierii vâlceni intervin (foto)

NEWS ALERT: Femeie căzută în fântână de două zile. Pompierii vâlceni intervin (foto) Foto: ISU Valcea

UPDATE: Se pare că o persoană, care trecea pe lângă fântână, a auzit strigătele femeii şi a sunat la 112. Fântâna se află pe un câmp, în spatele unei anexe dezafestate. În aceste momente femeia a fost scoasă din fântână, ea primind îngrijiri medicale de la echipajul aflat la faţa locului. Ea are traumatisme minore.

În urmă cu puţin timp, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost chemaţi pentru a interveni în comuna Sălătrucel, judeţul Vâlcea, unde o femeie a căzut într-o fântână cu diametrul de 1 metru şi adâncime de aproximativ 10 metri. La faţa locului se află şi un echipaj de la Ambulanţă.

Din primele informaţii primite, femeia are 41 de ani şi a căzut de două zile în fântână. Ea trăieşte şi este conştientă.

Vom reveni cu amănunte.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...