Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Două ACCIDENTE, în Râmnicu Vâlcea, într-o SINGURĂ ZI, din cauza ALCOOLULUI

Luni, 8 octombrie a.c., în jurul orei 20:05, un bărbat de 42 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Știrbei Vodă din municipiu, din direcția vest către est, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturimul care se deplasa în fața sa și l-a lovit în partea din spate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Județean Vâlcea, pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat acest lucru.

Azi-noapte, în jurul orei 00.15, un bărbat de 32 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Copăcelu, pe DN 67, din municipiul Râmnicu Vâlcea, din direcția Mihăești - Rm. Vâlcea, la un moment dat, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, acroșând două autoturisme parcate. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean Vâlcea pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două situații prezentate, au fost întocmite dosare penale, iar acțiunile în vederea prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere, vor continua pe raza județului Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella