Patru unităţi din Vâlcea vor primi boilere, prin Crucea Roşie, în cadrul proiectului „Confort Challenge”

09 Oct 2018

Ariston Thermo Group, unul dintre liderii mondiali pe piața de echipamente de încălzire și producere a apei calde menajere, a lansat la nivel global proiectul Comfort Challenge, prin care își asumă provocarea de a duce confortul în locuri în care pare aproape imposibil de realizat.

Proiectul „Comfort Challenge” prin care Crucea Roșie și Ariston Thermo România vor facilita accesul la apă caldă menajeră pentru aproximativ 15 000 de copii și vârstnici din România se desfăşoară şi în 4 unităţi din judeţul Vâlcea.

Luni, 8 octombrie 2018, Crucea Roşie Vâlcea a ridicat cele 4 boilere din Alba Iulia iar astăzi, prima unitate ce va primi un boiler electric de 50 litri, va fi Şcoala Specială de la Bistriţa.

Urmează Liceul din Berbeşti şi în zilele următoare Liceul Lădeşti şi Şcoala Armăşeşti din comuna Cernişoara.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...