Alegerea rochiei de majorat, in functie de silueta!

Domnisoarele care se afla la rascrucea dintre adolescenta si maturitate pun foarte mult accent pe cautarea unei rochii de majorat care sa le ajute sa-si evidentieze corpul intr-un frumos. Magazinele online, precum Mahoni.ro, sunt locurile ideale pentru tinerele care doresc sa arate senzational in seara marii petreceri pentru sarbatorirea implinirii celor 18 ani.

In astfel de magazine tinerele pot gasi numeroase tipuri de rochii, iar secretul pentru alegerea piesei vestimentare ideale consta in a tine cont de tipul de silueta pe care il are fiecare domnisoara in parte. Atata timp cat sarbatoritele iau in calcul modul in care se aseaza tipurile de rochii, in functie de corpul pe care il au, ele isi pot gasi mult mai repede outfitul ideal, in care sa straluceasca in fata prietenilor si a familiei!

Talia tip clepsidra

Domnisoarele care au umerii si soldurile direct proportionale, iar talia foarte ingusta se incadreaza in tipul clepsidra. De cele mai multe ori, tinerele care au acest tip de talie au un avantaj in fata celorlalte domnisoare cand vine vorba despre alegerea unor rochii deosebite, intrucat nu trebuie sa lucreze foarte mult pentru a ascunde anumite defecte.

Ideal este ca adolescentele sa pastreze un echilibru al formelor si sa nu accentueze in mod deosebit nici umerii, nici soldurile, pentru a nu strica imaginea de ansamblu. In acelasi timp, sublinierea taliei este o idee excelenta, intrucat parte a corpului reprezinta un maxim al feminitatii pentru fiecare domnisoara in parte!

Nu in ultimul rand, se recomanda sa se evite o rochie de majorat prea mulata. Cele tip creion ar putea reprezenta insa o alegere ideala, cand marimea este potrivita!

Talia tip dreptunghi

Un alt tip de talie pe care o pot avea tinerele este cea dreptunghica. Practic, umerii sunt direct proportionali cu soldurile, insa talia nu este marcata, asa cum se intampla in cazul clepsidrei. Pentru domnisoarele care au o astfel de talie se recomanda rochiile in linii drepte, simple, curate, fara foarte multe aplicatii inutile.

Specialistii recomanda ca tinerele care se incadreaza in aceasta categorie sa aleaga rochii cu ajutorul carora sa-si evidentieze atat soldurile, cat si umerii, intrucat atunci cand aceste zone sunt marite din punct de vedere vizual, talia pare mai ingusta si mai feminina. De asemenea, preferabil este ca domnisoarele sa se joace pe cat de mult posibil cu nuante jucause si suprapuneri, care sa le ajute sa-si mareasca zona taliei. Braurile, corsetele si curelele sunt accesorii ideale pentru fetele care au talia dreptunghi!

Talia tip para

Talia tip para este caracterizata prin umeri mai mici decat soldurile si totodata prin faptul ca talia este foarte putin marcata. Domnisoarele care au acest tip de talie trebuie sa evidentieze intotdeauna partea de sus mai mult decat orice alta zona a corpului.

Dantela, volanele, incretiturile, pensele, suprapunerile sau tintele reprezinta alegeri ideale cand vine vorba despre rochia pentru majorat! In plus, in ceea ce priveste accesoriile, tinerele pot alege fara probleme unele mari si masive, pe care sa le poarte intotdeauna in partea de sus a corpului. Poate fi vorba despre coliere, margele, brose sau esarfe. Rochia tip sacou, cu umeri-epoleti este o alegere perfecta in acest caz!

Mai multe modele: https://mahoni.ro/43-rochii-de-majorat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...