Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Poliţist vâlcean, PREMIAT la Festivalul Artiştilor din cadrul M.A.I.

08 Oct 2018

Polițistul de investigații criminale, Ion Diaconu, din cadrul Poliției orașului Brezoi a participat, în perioada 1-5 octombrie a.c., la festivalul Artiștilor din cadrul M. A. I, organizat de Centrul Cultural al M. A. I. în localitatea Tașca, județul Neamț.

La festival au participat concurenți din toate structurile M.A.I. și din toate județele, existând 5 secțiuni-muzica populară (soliști și instrumentiști), muzica folk (soliști și grupuri) și muzica usoara(soliști).

Ion Diaconu a concurat la secțiunile de soliști muzica ușoară, câștigând locul 1 cu melodii rock, dar și la cea de muzică folk-grupuri, formația în care a performat ocupând locul 2.

Polițiștul este de ani buni, solistul trupei rock, Prometeu, alături de alți 3 membri, participând în fiecare an la diferite spectacole, în întreaga țară.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella