Poliţist vâlcean, PREMIAT la Festivalul Artiştilor din cadrul M.A.I.

08 Oct 2018

Polițistul de investigații criminale, Ion Diaconu, din cadrul Poliției orașului Brezoi a participat, în perioada 1-5 octombrie a.c., la festivalul Artiștilor din cadrul M. A. I, organizat de Centrul Cultural al M. A. I. în localitatea Tașca, județul Neamț.

La festival au participat concurenți din toate structurile M.A.I. și din toate județele, existând 5 secțiuni-muzica populară (soliști și instrumentiști), muzica folk (soliști și grupuri) și muzica usoara(soliști).

Ion Diaconu a concurat la secțiunile de soliști muzica ușoară, câștigând locul 1 cu melodii rock, dar și la cea de muzică folk-grupuri, formația în care a performat ocupând locul 2.

Polițiștul este de ani buni, solistul trupei rock, Prometeu, alături de alți 3 membri, participând în fiecare an la diferite spectacole, în întreaga țară.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...