Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


RECORD la referendum în Călimăneşti-Căciulata: prezenţă la vot 131.04% şi mai mulţi votanţi pe listele suplimentare decât numărul de alegători

08 Oct 2018
Secţii din staţiunile balneoclimaterice din judeţul Vâlcea au înregistrat recorduri atât în ceea ce priveşte prezenţa la urne cât şi numărul mare de votanţi pe listele suplimentare.
La secţia de votare din Călimăneşti-Căciulată amplasată la Hotelul Traian au existat mai mulţi alegători pe listele suplimentare decât pe listele permanente. De fapt, numărul vizitatorilor a depăşit chiar şi numărul persoanelor arondate secţiei respective.
Mai exact, pe listă erau înscrişi 567 de alegători permanenţi din care au venit la urne numai 115. Pe lângă aceştia au mai votat încă 628 de persoane aflate în tranzit sau turişti, potrivit reprezentanţilor secţiei, fapt ce a determinat ca prezenţa la vot să fie de 131,04%.
A fost cel mai mare procentaj la nivel judeţul Vâlcea, în comparaţie cu cel mai mic - de doar 4,91% - înregistrat într-o secţie din comuna Bărbăteşti.
Cel mai mare număr de alegători pe listele suplimentare s-a înregistrat însă la Băile Olăneşti, la secţia din cadrul liceului staţiunii, unde au votat 741 de turişti.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella