Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ANGAJĂRI MASIVE LA RAMADA! Nu rata șansa de a lucra în cel mai modern hotel din VÂLCEA

05 Oct 2018

Cel mai modern hotel din Râmnicu Vâlcea se va deschide curând. Elegantul Hotel Ramada, din centrul municipiului, aşează Râmnicu Vâlcea pe harta Europei.

Ramada Râmnicu Vâlcea va ridica astfel standardele hoteliere din municipiu, fiind al doilea hotel de 4 stele din judeţul nostru. În fapt, Ramada preia vechiul brand al Râmnicului, hotelul Alutus.

Vrei să faci parte din echipa hotelului RAMADA, în cadrul căruia funcţionează şi un luxos restaurant, lounge bar, centru de evenimente şi Fitness Club? Atunci trimite-ţi CV-ul la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ramada este un lanț hotelier deținut de grupul Wyndham Worldwide. Brandul Ramada a fost creat în 1954, iar în septembrie 2008 deținea peste 850 de hoteluri, în peste 25 de țări din lume Lanțul este prezent și în România, având hoteluri în București, Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Iași, Oradea, Craiova, iar de acum şi în Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(28 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella