ANGAJĂRI MASIVE LA RAMADA! Nu rata șansa de a lucra în cel mai modern hotel din VÂLCEA

05 Oct 2018

Cel mai modern hotel din Râmnicu Vâlcea se va deschide curând. Elegantul Hotel Ramada, din centrul municipiului, aşează Râmnicu Vâlcea pe harta Europei.

Ramada Râmnicu Vâlcea va ridica astfel standardele hoteliere din municipiu, fiind al doilea hotel de 4 stele din judeţul nostru. În fapt, Ramada preia vechiul brand al Râmnicului, hotelul Alutus.

Vrei să faci parte din echipa hotelului RAMADA, în cadrul căruia funcţionează şi un luxos restaurant, lounge bar, centru de evenimente şi Fitness Club? Atunci trimite-ţi CV-ul la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ramada este un lanț hotelier deținut de grupul Wyndham Worldwide. Brandul Ramada a fost creat în 1954, iar în septembrie 2008 deținea peste 850 de hoteluri, în peste 25 de țări din lume Lanțul este prezent și în România, având hoteluri în București, Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Iași, Oradea, Craiova, iar de acum şi în Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...