Echipe ale SCM Râmnicu Vâlcea, participante la Interliga Naţională de Fotbal

04 Oct 2018

Echipele de fotbal ale Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea vor participa la INTERLIGA NAȚIONALĂ DE FOTBAL - o competiție interjudețeană mixtă (băieți și fete), organizată de Federația Română de Fotbal la care participă 12 echipe din 6 județe, respectiv Vâlcea, Olt, Teleorman, Gorj, Mehedinți și Dolj.

Campionatul se desfăşoară în 5 turnee de toamnă şi 5 turnee de primăvară. Locațiile unde se desfăşoară jocurile sunt stabilite de organizatori, în funcţie de intenţia de organizare a echipelor participante şi de condiţiile terenului de joc oferit. În zilele de competiţie clubul gazdă / organizator asigură gratuit terenul de joc, vestiarele și mingiile de joc. Arbitrajul este asigurat de clubul gazdă / organizator. Într-o zi de competiție, la un loc de desfăşurare (locație) sunt necesari 4 arbitri (1 la categoriile U7, U8, U9 și 1 la categoria U10 pentru stabilirea corectă a offside-urilor).

Prima etapă se va juca duminică 07 octombrie 2018, între orele 12.00-16.00, în muncipiul Craiova, județul Dolj. Competiția se va desfășura pe terenul de iarbă Ișalnița.

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este singurul club din județul Vâlcea, care s-a înscris la toate cele patru categorii de vârstă: U7 (n. 2012), U8 (n. 2011), U9 (n. 2010) și U10 (n. 2009).

• Echipa U7 (n.2012) este condusă de antrenorul Bora Cristian cu un lot de 10 copii, U8 (n.2011) este condusă de antrenorul Pufu Alin cu un lot de 14 copii, U9 (n.2010) este condusă de antrenorul Zuguroiu Dan cu un lot de 14 copii, iar U10 (n.2009) este condusă de antrenorul Pufu Marius tot cu un lot de 14 copii.

• Lângă terenurile de joc pot sta doar antrenorii şi rezervele, părinţii pot sta doar în afara terenului, dacă este posibil după gardul de protecție.

• Antrenorii sunt obligaţi să-şi supravegheze jucătorii între jocuri, să-şi ţină într-un loc jucătorii şi să pregătească jocul următor.

• Echipele care se încălzesc nu trebuie să deranjeze echipele care sunt deja în competiţie.

• Organizatorii şi participanţii vor avea grijă ca jocurile să înceapă la aceeași oră pe toate cele patru terenuri.

PROGRAMUL MECIURILOR:

Ora 9.30 ACADEMIC CRAIOVA - PRO JUNIOR CRAIOVA

Ora 10.00 U CRAIOVA 1948 CS. - MILAN ACADEMY CRAIOVA

Ora 10.30 PRO JUNIOR CRAIOVA - PANDURII LIGNITUL/LUCEAFĂRUL TG. JIU

Ora 11.00 MILAN ACADEMY CRAIOVA - ACADEMIC CRAIOVA

Ora 11.30 PANDURII LIGNITUL/LUCEAFĂRUL TG. JIU - U CRAIOVA 1948 CS.

Ora 12.00 PANDURAȘUL/LPS TG. JIU - LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN

Ora 12.30 SCM RÂMNICU VÂLCEA - PANDURII LIGNITUL/LUCEAFĂRUL TG. JIU

Ora. 13.00 ATHLETIC SLATINA/STEAUA ALEXANDRIA-ISPORT/HIDRO RÂMNICU VÂLCEA

Ora 13.30 LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN - SCM RÂMNICU VÂLCEA

Ora 14.00 ISPORT/HIDRO RM. VÂLCEA - CSS CRAIOVA

Ora 14.30 CSJ ȘTIINȚA U CRAIOVA - ATHLETIC SLATINA/STEAUA ALEXANDRIA

Ora 15.00 CSS CRAIOVA - CSJ ȘTIINȚA U CRAIOVA.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...