ANTRACT a lansat al nouălea album discografic

04 Oct 2018
În această toamnă ANTRACT a lansat albumul cu titlul „Lasă-te dus!”. Este al nouălea album al formaţiei şi cuprinde cincisprezece piese dintre care şase („Lucid”, „Pentru tine nou”, „Dezbracă-te de tine”, „Indrăgostiţii au aripi”, „Mă dizolv” şi „ Marea”) au deja videoclipuri. Cu un sound modern, in stilul pop-rock cu care ne-au obişnuit, piesele exprimă maturitatea la care au ajuns artiştii.
„Am incercat prin acest album să aducem in fata prietenilor noştri cele mai frumoase piese compuse de noi in ultima perioadă, piese care vorbesc despre prietenie, tolerantă, bucurie, iubire, speranţă, intr-un cuvant, despre umanitate. Ne-am insuşit mesajul pe care-l transmite numele nostru, Antract, și asta incercăm sa facem : să-i chemăm la o pauză binemeritată in piesa asta de teatru care este viaţa noastră pe toţi cei care ne ascultă, să cante cu noi, in special despre iubire. "  spune Bobiţă Catusanu, liderul formatiei.
Sub sloganul #iaopauza, baieţii de la Antract ne invită să le ascultăm muzica de pe noul album, care are şi o atenţionare: „Acest produs este un supliment intelectual si poate creea dependenţă!”
Lansarea albumului se va face in mai multe orașe din ţară printr-un turneu care va incepe in data de 6 octombrie la Rm. Valcea. In Bucuresti lansarea albumului va avea loc in data de 30 octombrie cu un concert la Hard Rock Cafe unde vor fi prezentate toate piesele de pe noul album si cateva din hiturile care i-au consacrat.
Antract a cântat pe cele mai mari scene ale rock-ului din România, în compania unor nume importante ale rock-ului internaţional, cum ar fi: Uriah Heep, Ian Gillan Band, Jetro Tull, Saxon, Paradise Lost, Ronnie Jammes Dio, Monster Magnet, Metallica si Helloween. 
Componență:
Paul Radu - voce
Bobiță Cătușanu - bass
Ilie Manole Vlad - chitară
Adrian Ban – tobe
Pentru informatii suplimentare accesati www.antract.ro sau facebook.com/antract
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...