3 milioane lei investiți pentru consolidarea râului Luncavăţ! Directorul Prală a dat ordinul de începere a lucrărilor

Lucrările programate în acest an de Administrația Bazinală de Apă (ABA) Olt pentru amenajarea şi întreţinerea cursurilor de apă includ şi consolidări ale malurilor în zonele cu probleme. O astfel de lucrare va fi realizată pe râul Luncavăţ, pe sectorul Popeşti – Oteşani – Măldăreşti.

„Astăzi mai dau un ordin de începere de lucrare pe Luncavăţ, care cuprinde trei localităţi: Popeşti, Oteşani şi Măldăreşti. Este vorba de consolidarea râului Luncavăţ (praguri, etc.). Eu acum mă duc acolo, la primărie, predau amplasamentul, dăm ordinul de începerea lucrărilor. A fost licitaţie publică pe SEAP. Este vorba de o investiţie de 3 milioane lei noi. În acelaşi timp, pe situaţii de urgenţă, mai dăm drumul la alte şase lucrări în judeţul Vâlcea şi urmează ca proiectanţii să vadă amplasamentele” a declarat directorul ABA Olt, Ştefan Prală.

Acesta este al doilea proiect din anul acesta pentru care Ştefan Prală a dat ordin de începere a lucrărilor. De asemenea, Ştefan Prală ne asigură că încă trei lucrări începute anul acesta, vor fi terminate până la sfârşitul anului, este vorba de Nicolae Bălcescu, Băbeni şi Vaideeni. Luna aceasta vor mai fi începute încă şase lucrări, de către ABA Olt, în judeţul Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...