Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Deputat Vasile Cocoș: „Ne dorim ca în continuare CECCAR să fie unul dintre partenerii de bază ai comisiei pentru îmbunătățirea cadrului financiar-contabil şi fiscal”

03 Oct 2018

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) a organizează, la final de septembrie 2018, al XXII-lea Congres al profesiei contabile. La acest eveniment a fost prezent şi deputatul PSD de Vâlcea, Vasile Cocoş, în calitate de membru al Comisiei de Buget-Finanţe a Camerei Deputaţilor.

Tema congresului din acest an a fost „Gândirea integrată, globalizarea şi tehnologia – viitorul profesiei”, iar evenimentul a avut loc în contextul sărbătoririi celor 100 de ani de la Marea Unire şi a celor 97 de ani de istorie a profesiei contabile reglementate în România.

„Vin astăzi aici, în fața dumneavoastră, în dublă calitate: de expert contabil și de membru al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților.

Cu ocazia celei de-a XXII-a ediții a Congresului profesiei contabile din România, am plăcerea și onoarea de a transmite tuturor profesioniștilor contabili din România succes în nobila activitate pe care o desfășurați într-o lume a afacerilor în continuă evoluție și în contextul unui mediu de reglementare volatil pe fondul digitalizării. Digitalizarea este unul dintre cele mai vizibile fenomene, iar evoluția sa este extrem de rapidă. Prin adoptarea tehnologiilor digitale, respectiv prin folosirea tehnologiei pe scară tot mai largă, pentru stocarea și procesarea, căutarea și regăsire a informațiilor între utilizatorii online, digitalizarea este un fenomen profund, cu puternice implicații în toate domeniile.

Cu ocazia acestui eveniment, mulțumesc conducerii CECCAR, domnului președinte, prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova, pentru contribuția la perfecționarea unor reglementări fiscal-contabile din cadrul Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților. În acest sens, Comisia pentru buget, finanțe și bănci a sprijinit și va sprijini în continuare activitatea CECCAR, dezbătând și aprobând reglementări în acest domeniu.
Ne dorim ca în continuare CECCAR să fie unul dintre partenerii de bază ai comisiei pentru îmbunătățirea cadrului financiar-contabil şi fiscal.

În numele meu și al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților doresc succes lucrărilor Congresului profesiei contabile din România și realizări profesionale tuturor profesioniștilor contabili din România” a declarat deputatul Vasile Cocoş la deschiderea Congresului Corpului Experților Contabili şi al Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella