VIDEO INCREDIBIL: Cine este vâlceanul care l-a miruit pe ministrul Justiției

29 Sep 2018
Imagini incredibile filmate în biroul ministrului justiției, Tudorel Toader. Un fost candidat președinție ce se autointitulează "Reverendul" a mers în audiență în România iar la un moment dat l-a binecuvântat și i-a pus mâna pe cap. Este vorba despre asa zisul preot vâlcean Aurel Rădulescu, care a candidat în 2004 la președinția României.
Omul a vrut să candideze și în 2009, dar a fost arestat și condamnat pentru înșelăciune. Aurel Rădulescu a reclamat la CEDO supraaglomerarea și lipsa de igienă din penitenciarele din România și chiar a câștigat o despăgubire de 6.000 de euro.
Cine este preotul Aurel Rădulescu?
Numele de Dan Leasă a ajuns să fie de legendă în judeţul nostru. Râmnicean de origine, transfug în America, în vremea „Epocii de aur”, el s-a întors acasă după 1989. Și ca să nu vină cu mâna goală, l-a adus acasă şi pe transfugul itinerat Aurel Rădulescu, ajuns, după cum se lăuda, în America, prin nu ştim ce artificii “securistice”, preot şi jurist-avocat. Preotul, în marea lui nebunie, a candidat la președinția Romaniei, în anul 2004, iar la distanță de numai câțiva ani a fost arestat și încarcerat în penitenciar pentru înșelăciune. În primăvara anului 1990, întregul oraş l-a putut vedea pe Dan Leasă cum a descins pe stadionul municipal din Rm. Vâlcea dintr-un elicopter, dovadă a susţinerii afirmaţiilor sale de cât de bogat și puternic este el. Elicopterul era închiriat și, mai târziu, cu greu s-a putut recupera contravaloarea serviciilor prestate de firma în proprietatea căreia era aeronava cu elice mari. Până la urmă s-a dovedit că totul era rodul minţii sale bolnave, dar şi a practicii de înşelăciune căpătată și exersată în State (alături de preotul Rădulescu), unde, acum si oricand, dacă Leasă va ajunge dincolo de ocean, imediat, va fi arestat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...