Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Marele absent de la Gala Firmelor Vâlcene

29 Sep 2018
Gala Firmelor Vâlcene din acest an, eveniment organizat de Camera de Comerț Vâlcea în data de 28 septembrie, a avut şi multi absenți. Unii motivat, alții nu. O firmă din Vâlcea, Bozo SRL, care este specializată pe producerea și comercializarea parfumurilor ambientale, produselor pentru curățenie și detergenților, precum balsam de rufe, detergenţi etc. şi care de 7 ani este în top în domeniul sau de activitate a fost omisă din greşeala sau cu intenţie...
Gili Boruz, cel care conduce firma, consideră că: "Datorită faptului ca m-am declarat un dușman desăvârșit al partidului de guvernare, nu am mai fost înviat la GALA FIRMELOR VÂLCENE. Bozo este pentru al 7-lea an la rând in topul firmelor din județ și, acest merit nu îl poate umbri ura unor politruci ieftini. Închei prin clasica urare: MUIE PSD!"
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella