Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Directorii de școli din Vâlcea, ședință la Teatrul Anton Pann

Sala de spectacole a Teatrului Anton Pann din muncipiul Rm. Vâlcea a găzduit în data de 26 septembrie 2018, cu începere de la ora 10,00 întâlnirea organizată de Inspectoratul Școlar Vâlcea cu directorii unităților de învățământ din județul Vâlcea și reprezentanții instituțiilor deconcentrate din județ. Printre altele, s-a discutat despre cadrul legislativ specific unităților școlare din partea instituțiilor deconcentrate și au fost făcute informări din partea departamentelor din cadrul ISJ Vâlcea.

Andra Bică, inspectorul șef al ISJ Vâlcea, le-a mulțumit tuturor celor implicați pentru participare, iar directorii de la instituțiile deconcentrate cu care IȘJ interacționează des au primit și o plachetă de mulțumire din partea conducerii ISJ. Este vorba despre reprezentanții de la Consiliul Județean Vâlcea, Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea, Inspectoratul de Jandarmi Vâlcea, ISU Vâlcea, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea, Direcția Sanitar Veterinară Vâlcea și Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella