Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Pod de 15 miliarde lei vechi, la Pietrari

Firma de construcţii AS Trans a câştigat licitaţia de construire a unui pod în lungime de 50 de metri, peste pârâul Valea Sărată, în comuna Pietrari. Investiţia se ridică la valoarea de 15 miliarde lei vechi, plus TVA, banii fiind obţinuţi pe PNDL II.

Primarul Nicolae Moraru a mai anunţat că, recent, a achiziţionat, cu fonduri prin GAL „Microregiunea Horezu", un tractor multifuncţional, cu care va rezolva o parte dintre problemele localităţii. „Tractorul este ca un tanc de mare şi puternic. E ultimul răcnet în materie. Ne va ajuta să intervenim iarna, dar şi să facem alte lucrări de înfrumuseţare a comunei. Mai avem un proiect mare, pentru o şcoală nouă, în valoare de 30 de miliarde lei vechi. Şi pentru această investiţie vom avea finanţare de la Guvern", a precizat liberalul Nicolae Moraru.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella