Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Bibliotecă, sală de fitness şi sală de filme 3 D în căminul cultural de la Păuşeşti Măglaşi

Căminul cultural din centrul localitării Păuşeşti Măglaşi este aproape de finalizare. Primarul liberal Alexandru Dediu a obţinut finanţare anul trecut de la Compania Națională de Investiții. La noul cămin cultural din localitate va funcţiona o sală de proiecţie de filme, cu 300 de locuri, dotată cu aparatură 3D pentru proiecția filmelor, se va amenaja o scenă cu ecran, lumini etc. De asemenea, potrivit declarației primarului Alexandru Dediu, va fi amenajată și o sală de fitness cu aparatură specifică, iar pe lângă toate acestea, va fi mutată și biblioteca. Aceasta va avea o începere special amenajată, dotată cu toate cele necesare unui studiu în condiții optime. Lucrarea depăşeşte 1,6 milioane lei, finanțarea fiind asigurată prin Compania Națională de Investiții.

„Anul acesta, n-am dus lipsă de investiţii în localitate, am avut câteva obiective la care lucrările s-au derulat într-un ritm bun. După ce am obţinut finanţările, proiectele au mers de la sine. La podul de la Pietrari, investiţia e gata în proporţie de 75 la sută şi se va încheia până la finele anului. Recent, s-au montat grinzile, iar în continuare se va turna asfaltul. Aşa cum am mai menţionat, vechiul pod a fost distrus de viiturile de pe râul Olăneşti, în urmă cu trei ani. Pe de altă parte, mai avem doar puţin de lucru la reţeaua de alimentare cu apă din Coasta (1,5 km) şi Vlăduceni (2,5 km). Am introdus deja conducta, iar în continuare vom mai monta încă trei pompe, din care două vor fi în Vlăduceni, iar una în Coasta”, a mai precizat primarul Dediu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella