Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


În 2 ani, toate gospodăriile din Olăneşti vor avea apă şi canalizare

Primarul Vasilache vrea canalizare în toate gospodăriile din Băile Olănești. Deja, au fost finalizate lucrările de reparaţie a străzilor „Valea de Case”, „Cascadei”, „Piaţa Nouă” şi „Pieţei”, cu fonduri din bugetul local.

Sorin Vasilache susţine că a întocmit şi proiectul pentru modernizarea iluminatului public stradal, cu 300 de lămpi pe led. În perioada următoare, el va scoate la licitaţie această investiţie. „Alte investiţii pe care le vom realiza sunt amenajarea unui teren sintetic în curtea liceului şi asfaltarea mai multor străzi, cu fonduri pe PNDL II. De asemenea, vom întocmi noi proiecte pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Eu am promis că, în maxim doi ani, toate gospodăriile din Olăneşti se vor putea racorda la aceste utilităţi”, a precizat primarul Sorin Vasilache.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella