Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Elevi de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Râmnicu Vâlcea, implicați în proiectul “Euroscola-Europa pentru noi”

În contextul postaderării României la Uniunea Europeană, în perioada 24 mai - 24 octombrie 2018 se desfășoară concursul național “Euroscola-Europa pentru noi”.

Un grup format din 24 de elevi de la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” Rm. Vâlcea este deja implicat în promovarea proiectului "Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009 - 2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice", societatea CET Govora SA fiind responsabilă direct de implementarea acestui proiect cu finanțare europeană în scopul reducerii emisiilor de gaze, creșterii eficienței energetice și reducerii pierderilor de apă caldă din rețea.

Elevii, coordonați de doamnele prof. Pătrulescu Anemona și Alexandru-Gruia Floriana, și-au propus să contribuie la ridicarea gradului de conștientizare a importanței accesării de fonduri europene și a implementării eficiente a unor astfel de proiecte, cu beneficii imediate asupra comunității locale.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella