Elevi de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Râmnicu Vâlcea, implicați în proiectul “Euroscola-Europa pentru noi”

În contextul postaderării României la Uniunea Europeană, în perioada 24 mai - 24 octombrie 2018 se desfășoară concursul național “Euroscola-Europa pentru noi”.

Un grup format din 24 de elevi de la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” Rm. Vâlcea este deja implicat în promovarea proiectului "Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009 - 2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice", societatea CET Govora SA fiind responsabilă direct de implementarea acestui proiect cu finanțare europeană în scopul reducerii emisiilor de gaze, creșterii eficienței energetice și reducerii pierderilor de apă caldă din rețea.

Elevii, coordonați de doamnele prof. Pătrulescu Anemona și Alexandru-Gruia Floriana, și-au propus să contribuie la ridicarea gradului de conștientizare a importanței accesării de fonduri europene și a implementării eficiente a unor astfel de proiecte, cu beneficii imediate asupra comunității locale.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...