Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Fost membru #rezist rupe tăcerea: Plicuri cu bani primite de Angi Șerban la Hotelul Posada din Râmnicu VÂLCEA

19 Sep 2018
VIDEO: Fost membru #rezist rupe tăcerea: Plicuri cu bani primite de Angi Șerban la Hotelul Posada din Râmnicu VÂLCEA foto Lumea Justitiei
Lumea Justiției a publicat recent imagini și înregistrări cu un fost membru #rezist, care vorbește despre plicuri cu sume mari de bani, care circulau între diferite persoane și membrii grupării, destinația acestor sume, dar și despre mașinile folosite de liderii #rezist în atingerea scopurilor lor. De asemenea, bărbatul vorbește și despre o întâlnire a tinerei Angi Șerban la Hotelul Posada din Râmnicu Vâlcea, de unde tânăra a ieșit cu un plic în mână.
“De mai multe ori Angi Serban m-a rugat sa o duc la diferite intalniri. Am vrut sa o duc cu masina personala, dar a insistat sa luam o masina care ar apartine unui membru #rezist si este data spre folosinta membrilor #rezist. Masina este un BMW Seria 3, de culoare albastra, din anul 2016, care are numarul de inmatriculare B 57 CVI. Cand am mers prima data cu Angi Serban am intrebat-o daca masina are toate documentele valabile… mi-a raspuns ca da si ca acestea se afla in torpedoul masinii. La una dintre opriri am vazut talonul pe care scria numarul masinii, marca si modelul, si era inregistrata pe o persoana fizica. Acest nume nu mi-l amintesc. Masina avea montate suplimentar camere de filmat in interior, la oglinda retrovizoare si pe luneta din spate, in stanga si dreapta.. totodata pe oglinzile din exteriorul masinii aflandu-se camere. Aceasta masina era folosita pentru a strange bani de la diferite persoane fizice din tara. Intreband-o pe Angi Serban daca nu este periculos ca masina sa aibe atatea echipamente montate pe ea, aceasta mi-a raspuns ca tot ce trebuie sa fac este sa conduc cu viteza, pentru ca in baza de date a politiei numarul de inmatriculare figureaza pe o Dacie.
Am fost cu aceasta masina la Pitesti unde ne-am intalnit cu un barbat de aproximativ 25-30 de ani, inalt, subtire, care sustinea vehement ca are o problema cu Liviu Dragnea si care i-a inmanat lui Angi Serban un plic cu bani. Acesta a coborat dintr-o masina Audi de culoare neagra, cu numarul de inmatriculare B 202 MPA. De doua ori am fost cu Angi Serban cu aceasta masina BMW la Ramnicu Valcea, la Hotelul Posada, unde a intrat singura, a stat aproximativ 20-30 de minute, iar de fiecare data cand a iesit avea in mana un plic.”
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella